Op zoek naar boek met naam kind?

boek met naam kind
Kinderboek met naam Primera.
Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Disney Cars 2 met naam XL boek 2495., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Woezel en Pip is jarig met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. nijntje Een feest voor met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. nijntje maakt muziek met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. nijntje leert lezen met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Buurman Buurman komen jouw zwembad aanleggen! met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Woezel en Pip en Lammetje met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Dikkie Dik Welterusten met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Waar is Dikkie Dik? met naam 1795., Vandaag voor 23.00 uur besteld, 2 werkdagen levertijd. Toon meer producten. Een kinderboek met naam, het leukste cadeau op iedere verjaardag. Kinderboeken met naam zijn, dezelfde titels als voorheen, maar met de kans om ieder kind zelf de hoofdrol te laten spelen in zijn of haar favoriete kinderboek.
Oskar Collection.
Maak je eigen boek. Betover kinderen met de hoofdrol in hun eigen avontuur. Dit was de droom van vier veelvuldig voorlezende Amsterdammers. Het magische olifantje Oskar werd geboren, en die kan je naam raden! Wat maakt Oskar eigenlijk zo bijzonder? Oskar t Olifantje is superbijzonder. als hij in je ogen kijkt gebeurt er een wonder! Oskar betovert kinderen met de hoofdrol in hun eigen avontuur. De magische Oskar kan raden hoe je heet, en neemt je dan mee op een spannende reis langs alle letters van je naam. Zo beleeft elk kind dus zijn of haar eigen unieke verhaal.
Laat je kind zoeken naar de letters van zijn naam Famme.
Onderweg ontmoet het kind allerlei bijzondere wezens, die telkens een letter teruggeven. Het boek Wat een pech, mijn naam is weg is geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar en kost 2399. Het wordt gratis bij je thuisbezorgd. Je kunt het boek hier bestellen. Hierom zullen we nooit stoppen met voorlezen.
Boek met eigen naam gepersonaliseerd, origineel cadeau kind Eigen-Wijs.
Zo krijgt het kind een uniek exemplaar: een boek met zijn/haar eigen naam waarin zijn/haar vriendjes, familie en zelfs huisdieren een rol kunnen spelen. Bestel nu dit unieke, originele cadeau en u heeft het binnen enkele dagen in huis, zonder verzendkosten.
De leukste Gepersonaliseerde Kinderboeken YourSurprise.
De naam van het kindje wordt in het hele verhaal verwerkt, zo kan het kind zich helemaal inleven in het verhaal. Leuk als cadeau voor zomaar, maar ook leuk als origineel verjaardagscadeau of kraamcadeau. Kinderboek met eigen naam. Een kinderboek met de eigen naam van het kindje maakt lezen wel erg leuk! Ieder kindje kan zelf het stralende middelpunt zijn in zijn of haar favoriete kinderboek. We hebben de leukste kinderboeken voor alle leeftijden. Je hebt de keuze uit babyboekjes, zoekboeken, voorleesboeken, stripboeken en nog veel meer. Jouw persoonlijke boek met naam ontwerp je zelf bij YourSurprise!
Kinderboeken met naam gepersonaliseerd Personalgifts.
Een eigen boek waarin de naam van het kind veelvuldig voorkomt zal er voor zorgen dat kinderen met heel veel plezier zullen lezen. Vul de naam van het kindje in en hij of zij wordt het stralende middelpunt in het door jou gekozen kinderboek.
leesboekjes met naam en foto HEMA.
boek Buurman Buurman 21. boek Gonnie en Gijsje 21. Bumba Zoekboek, waar ben jij? Kikker en Beertje vinden een schat 21. Dolfje Weerwolfje Weerwolvenfeest 20. Nijntje Een feest voor jou 21. Hoe overleef ik mijn vakantie 20. Dikkie Dik welterusten 21. Dikkie Dik Groot Zoekboek 21. Wie speelt de hoofdrol? Of in ieder geval je kind, kleinkind of neefje/nichtje. Heel simpel geef je de naam op en je hebt een uniek boekje met een unieke hoofdpersoon.
Het leukste boek met eigen naam YourSurprise.
Met een boek met naam ben je verzekerd van een echt origineel cadeau, waarmee je een boekenwurm vast en zeker verrast! Is jouw kleinkind gek op lezen en wil je hem of haar verrassen met een uniek cadeau? Kijk dan eens tussen de kinderboeken van YourSurprise. Deze kinderboeken maak je namelijk in een handomdraai persoonlijk met de naam van het kind.
Je eigen kinderboek met naam maken: Oskar.
Oskar t Olifantje kan namelijk de naam van jouw kind raden. Je eigen kinderboek met naam maken. Bij Oskar kun je je eigen kinderboek met naam maken. En dat niet alleen: jouw kind speelt zelf de hoofdrol in het boek.

Contacteer ons